Warning: Constant WP_DEBUG already defined in /customers/6/a/a/computaal.nl/httpd.www/wp-config.php on line 99 Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /customers/6/a/a/computaal.nl/httpd.www/wp-config.php on line 104 Trainingen voor MKB en Overheid | Computaal LinkedIn Trainingen

Computaal’s LinkedIn Trainingen

Alle trainingen zijn interactief, zowel in grotere als in kleine groepen. Ik geef iedere deelnemer de garantie dat hij of zij na een training LinkedIn kan inzetten om persoonlijke doelen te verwezenlijken, voor het bedrijf, als betrokken werknemer of als werkzoekende.

De trainingen vinden plaats in groepsverband of 1-op-1, bij bedrijven in-house of in trainingsruimten in Nederland of in België.

LinkedIn voor bedrijven

LinkedIn is een zakelijke tool, met veel verborgen functies. Gebruikt je bedrijf LinkedIn al, maar nog niet structureel of met onvoldoende resultaat? Vind hier de juiste bedrijfstraining voor een efficiënt en effectief gebruik van LinkedIn.

LinkedIn voor werknemers

Je werknemers zijn je grootste goed! LinkedIn kan hun betrokkenheid vergroten en daarmee je bedrijf zichtbaarder maken én de omzet verhogen. Ook voor werknemers waarvan je afscheid moet nemen, biedt LinkedIn veel mogelijkheden.

LinkedIn voor jezelf

Of je nou zelfstandig ondernemer bent, betrokken werknemer of op zoek naar een nieuwe baan, iedereen kan LinkedIn gebruiken om zijn doel te bereiken.
Maak kennis met de vele mogelijkheden van LinkedIn in groepsverband of volg een 1-op-1 training.