Warning: Constant WP_DEBUG already defined in /customers/6/a/a/computaal.nl/httpd.www/wp-config.php on line 99 Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /customers/6/a/a/computaal.nl/httpd.www/wp-config.php on line 104NIEUWE CURSUS!

Een training die gericht is op effect en efficiëntie. Voor mensen met èn zonder computer ervaring. Met praktische tips en verrassend slimme tricks. Informatief en doelgericht. Anders dan anders!

Wil je meer weten?

NeenJa

NIEUWE CURSUS!

Een training die gericht is op effect en efficiëntie. Meer weten?

OK

Startpagina De PC Cursus

Dit wordt de startpagina voor De PC Cursus van Computaal. De cursus is nog in ontwikkeling. Informatie over de nieuwe pc cursus geef ik eens per maand in de aparte nieuwsbrief, waarvoor je je hier binnenkort kunt inschrijven.

Wat leer je in deze cursus?

Vooralsnog vind je hier twee onderwerpen: ‘De Computer’ en ‘Het Internet’. Je leert in deze cursus vooral hoe je beide op een handige en meer efficiënte manier kunt gebruiken. De focus ligt in de hele cursus op de dagelijkse praktijk. Zo leer je in de les ‘Wat is Boolean Search?‘ (gratis voorbeeldpagina) niet alleen wat Boolean Search is, maar ook hoe je het zelf kunt gebruiken om betere, meer doelgerichte zoekresultaten te krijgen met Google of andere zoekmachines. Je krijgt voorbeelden van zoekopdrachten en je kunt ze zelf testen en aanpassen om direct in de praktijk te zien wat het doet en hoe het werkt.
Doel en efficiëntie staan voorop, zoals je dat in de hele cursus zult zien.

Ontwikkeling

De cursus wordt regelmatig bijgewerkt. Er komen nieuwe onderwerpen bij, er worden teksten gewijzigd of toegevoegd bij bestaande onderwerpen en er wordt gesleuteld aan ‘de achterkant’ om de cursus sneller en slimmer te maken.

Je kunt dus ook vragen stellen: niet alleen over de bestaande inhoud, maar ook verzoeken om nieuwe onderwerpen toe te voegen. Zo groeit de cursus met onderwerpen die je direct helpen om de pc in te zetten als handig gebruiksvoorwerp, ontdaan van alle huiver en magie.

Hoe werkt het?

De PC Cursus is onderdeel van computaal.nl en is bedacht, ontworpen en geïmplementeerd door Guido Makor. Ik ben geen ontwerper of programmeur; dat betekent dat je bugs kunt tegenkomen.
Ik krijg daar graag een bericht over via gmakor@computaal.nl

Een uitgebreide hulppagina is ook beschikbaar.