Warning: Constant WP_DEBUG already defined in /customers/6/a/a/computaal.nl/httpd.www/wp-config.php on line 99 Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /customers/6/a/a/computaal.nl/httpd.www/wp-config.php on line 104 Over Guido Makor | Computaal LinkedIn Trainingen
OVER GUIDO
Mijn wieg stond op Curaçao en in mijn jeugd woonde ik onder meer in Nicaragua. Zo leerde ik al vroeg hoe divers mensen en culturen zijn en hoe geweldig dat is!

Mijn moeder was onderwijzeres; in mijn jeugd hoorde ik aan de eettafel haar verhalen over hoe zij met ‘haar’ kinderen omging en hoe zij hen de kennis bijbracht die de basis was voor hun verdere leven. Die verhalen inspireerden mij en staan aan de basis van mijn liefde voor het geven van trainingen en het overdragen van kennis.

Mijn interesse in computers ontstond in 1985. Via modem en BBS kwam ik terecht bij mijn eerste werkgever. In de daaropvolgende 25 jaar heb ik als IT’er en rasechte ‘nerd’ bij een aantal geweldige bedrijven gewerkt, waarvan 3Com verreweg het leukste en meest inspirerende was. De collegialiteit, de kansen en de waardering die ik daar kreeg, draag ik iedere dag nog mee in mijn hart.

Toen ik in 2008 werkloos werd, koos ik voor het ondernemerschap. Tegenwoordig help ik met alle opgedane kennis, kunde en ervaring anderen om de volle potentie van LinkedIn te ontdekken en aan te wenden om zichzelf en hun bedrijf verder te professionaliseren.

In mijn workshops en trainingen zeg ik vaak “LinkedIn is een meester in het verbergen van functionaliteit“. Ik help je die verborgen schatten van LinkedIn op te graven. De buit is voor jou.

Bekijk mijn persoonlijke LinkedIn profiel (opent in een nieuw venster)Mijn showcasepagina op en over LinkedIn (opent in een nieuw venster)Blijf op de hoogte van mijn activiteiten via Twitter (opent in een nieuw venster)Volg mijn podcast-serie 'Hoe LinkedIn werkt' op SoundCloud (opent in een nieuw venster)Bekijk mijn prikbord met honderden infographics over LinkedIn (opent in een nieuw venster)