De trainer

Guido Makor: Social media trainer title=LinkedIn is net als het weer in Nederland: altijd weer anders, geen dag hetzelfde. Als LinkedIn trainer dwingt mij dat om voortdurend op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen.
Dat me dat goed afgaat, blijkt uit de aanbevelingen op mijn LinkedIn profiel.

Ik geef trainingen over het effectief en efficiënt gebruiken van LinkedIn in de praktijk, aan particulieren en bedrijven.
Ik ben goed op de hoogte van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om internet voor je te laten werken en houd die kennis constant up-to-date met workshops en trainingen bij andere professionals en met eigen onderzoek.

Klik hier als je wat meer over mijn achtergrond wilt lezen…


  • Ben je marketeer of salesprofessional, zelfstandig ondernemer of een van de beslissers binnen je organisatie?
  • Wil je je geloofwaardig positioneren als expert op LinkedIn?
  • Wil je LinkedIn gebruiken als tool om daadwerkelijk klanten mee binnen te halen?