Recept voor een stevige Sociale Media Soep

Wat is je dagelijkse portie sociale media? En wat is de voedingswaarde ervan? Natuurlijk heeft iedereen een verschillend eetpatroon: dat is afhankelijk van je doelstellingen, je doelgroep, de ‘lichaamsbouw’ van je bedrijf, de branche waar je je op richt en nog veel meer factoren.
Een algemeen recept bestaat daarom niet. Maar omdat bijna iedereen wel houdt van een kom soep op z’n tijd geef ik je hieronder het recept voor mijn stevige sociale media soep: je dagelijkse portie aan sociale media calorieën.

Eerlijk is heerlijk!

Dit zit er in

ingrediënten

  Twitter
  LinkedIn
  Facebook
  Blog
  Foursquare/Feest.je
  Interactie

Breng de soep op smaak door de verhouding aan te passen. Zorg ervoor dat interactie de basis is van alle ingrediënten.

Zo maak je de soep klaar

in een pan

  Doe de soep in een pan en verwarm deze al roerend totdat men er warm voor loopt. Laat de soep niet koken, maar borrelen; zo creëer je een buzz die voedzaam is. Warm de soep al roerend eenmaal per dag op gedurende een half uur tot een uur. Eet smakelijk!

in de magnetron

  Doe de soep in een kom en zet deze in de oven. Dek de kom niet af. Warm de soep 5 minuten op. Roer de soep stevig door en verwarm hem nogmaals 5 minuten. Roer de soep vervolgens nog een keer door. Doe dit tweemaal per dag. Eet smakelijk!

Serveersuggestie

Dien de soep op met actieve netwerkbijeenkomsten.
Veel persoonlijke aandacht en een ruime dosis eerlijkheid smaken hier heerlijk bij!

Voedingswaarde per kom

Energie : 330 kJ (80 kcal)
Tweets : 6,13 g
Direct messages : 3,24 g
Nieuwe volgers : 4,5 g
LinkedIn groepsreacties : 3,7 g
Aanbevelingen : 0,3 g
Nieuwe connecties : 2,3 g
Facebook likes : 6,2 g
Nieuwe vrienden : 2,8 g
Mayorships : 0,88 g
Blogs : 0,15 g
Interactie : 17,18 g
Persoonlijke aandacht : 10,44 g
Eerlijkheid : 17,18 g

75 gram sociale media per kom

Zonder kunstmatige aandacht en gespeelde eerlijkheid!

 

Andere smaken beschikbaar!

 

Over Guido Makor

“Door middel van advies en trainingen help ik organisaties en particulieren om de volle potentie van LinkedIn te ontdekken en die kennis aan te wenden om zichzelf en hun bedrijf verder te professionaliseren.
Een van de uitspraken die je mij kunt horen doen in mijn workshops en trainingen is “LinkedIn is een meester in het verbergen van functionaliteit“. Ik help je die verborgen schatten van LinkedIn op te graven. De buit is voor jou.

Ben je marketeer, salesprofessional of zelfstandig ondernemer, download dan mijn e-book ‘SUCCESVOL KLANTEN WERVEN | B2B Leadgeneratie met LinkedIn’ voor meer tips voor een efficiënt en effectief gebruik van LinkedIn.”

Laat een reactie achter