Warning: Constant WP_DEBUG already defined in /customers/6/a/a/computaal.nl/httpd.www/wp-config.php on line 99 Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /customers/6/a/a/computaal.nl/httpd.www/wp-config.php on line 104 Richtlijnen voor het Gebruik van Social Media door Werknemers: Noodzaak of Overbodige Bemoeizucht? [infographic] | Computaal LinkedIn Trainingen

Richtlijnen voor het Gebruik van Social Media door Werknemers: Noodzaak of Overbodige Bemoeizucht? [infographic]


ThumbnailJe kunt je medewerkers natuurlijk zelf trainen in het gebruik van Twitter, Facebook en LinkedIn. De vraag is dan wel: waar houd je rekening mee? De onderstaande infographic van Mindflash, How to Train your Employees to Handle your Social Media, maakt een onderverdeling in de verschillende soorten social media gebruikers in een bedrijf.

Bovendien wordt een belangrijk feit belicht: 76% van de ondervraagde bedrijven beschikt niet over een duidelijk omschreven social media beleid. Onder het MKB in Nederland ligt dit percentage rond de 69 (volgens onderzoek van Computaal, feb. 2012 – wordt binnenkort gepubliceerd op deze website).

Of je nu een duidelijk beleid hebt of niet, zorg er in ieder geval voor voor dat je weet hoe iedereen in je bedrijf je merk vertegenwoordigt.

Bekijk onderstaande infographic.
Wat vind jij van richtlijnen voor personeel? Moet social media vrij te gebruiken zijn voor en door iedereen? Zijn richtlijnen belangrijk?
Deel je best practices in de reacties onder de infographic.

bron: Mashable en Mindflash.

How to Train your Employees to Handle your Social Media

'How to Train your Employees to Handle your Social Media'. Bron: Mindflash via Guido op Pinterest

Over Guido Makor

“Door middel van advies en trainingen help ik organisaties en particulieren om de volle potentie van LinkedIn te ontdekken en die kennis aan te wenden om zichzelf en hun bedrijf verder te professionaliseren.
Een van de uitspraken die je mij kunt horen doen in mijn workshops en trainingen is “LinkedIn is een meester in het verbergen van functionaliteit“. Ik help je die verborgen schatten van LinkedIn op te graven. De buit is voor jou.

Ben je marketeer, salesprofessional of zelfstandig ondernemer, download dan mijn e-book ‘SUCCESVOL KLANTEN WERVEN | B2B Leadgeneratie met LinkedIn’ voor meer tips voor een efficiënt en effectief gebruik van LinkedIn.”

Laat een reactie achter