Op 15 november viert GNO-netwerk zijn 2-jarig bestaan in Theater Zuidplein met Hennie van der Most

UPDATE 7 november 2012: Er zijn geen plaatsen meer beschikbaar. Wel is er een wachtlijst. Geef je op voor de wachtlijst en maak kans op een van de laatste plaatsen, zodra iemand afzegt… Mail: sylvia@gno-netwerk.nl

Social Media zijn de netwerktools, waarvoor Computaal trainingen verzorgt. Het echte netwerken echter – het kennismaken met mensen, het opbouwen van vertrouwen – bestaat natuurlijk altijd nog uit bijeenkomsten van mensen van vlees en bloed.

Dat is ook waarom Computaal GNO-netwerk van harte steunt en sponsort! GNO-netwerk (www.gno-netwerk.nl) is een van de meest succesvolle netwerkorganisaties van Rotterdam. Binnenkort viert GNO haar 2-jarig bestaan. Zij doen dat in Theater Zuidplein in Rotterdam. Een echte aanrader, want je krijgt er een hele avond kunst en cultuur en bovendien kun je luisteren naar EN praten met Hennie van der Most, een van Nederlands meest bekende en succesvolle ondernemers.

Van der Most is bekend om zijn metamorfoses van oude fabrieksgebouwen naar een recreatieve bestemming; binnenkort bouwt hij de oude afvalverbrandingsoven op Rotterdam-Zuid om tot ‘Speelstad Rotterdam’. Op 15 november zal hij het publiek betrekken bij een interactieve sessie over succesvol ondernemen.

GNO-netwerk is in twee jaar tijd uitgegroeid van zes deelnemers in 2010 naar een ledenbestand van 800 ondernemers in 2012.

Hoofdsponsor Rabobank Rotterdam biedt de feestavond geheel gratis aan voor ondernemers. Dankzij medewerking van rapgroep H.E.L.D.E.R.H.E.I.D. Rotterdam, kunstenaar Peter Hofland, DJ Rae en dichteres Jimmursia Wezer belooft het een gevarieerd programma te worden, vol kunst, cultuur, en muziek. Naast het swingende feestgevoel is er ook tijd voor een goed doel: koor Uit Volle Borst, dat onlangs nog in Carré optrad, geeft een kort optreden en op initiatief van GNO wordt ondertussen voor het koor gecollecteerd. De opbrengst gaat naar het koor, dat hoofdzakelijk bestaat uit mensen die kanker hebben of gehad hebben.
Uiteraard is er op 15 november ook voldoende gelegenheid om te netwerken.

Plaatsen zijn gratis te reserveren bij initiatiefnemer Sylvia Davenschot, via sylvia@gno-netwerk.nl.

Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt en Sylvia laat weten dat er nog slechts 7 beschikbaar zijn!

—————————————————————————————————
Niet hard zaken doen, maar met je hart zaken doen.
—————————————————————————————————

Adres: Rijsoordstraat 44A, 3081 BW Rotterdam
Tel.: 06 341 693 31
Mail: sylvia@gno-netwerk.nl

Laat een reactie achter