Warning: Constant WP_DEBUG already defined in /customers/6/a/a/computaal.nl/httpd.www/wp-config.php on line 99 Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /customers/6/a/a/computaal.nl/httpd.www/wp-config.php on line 104 Ontvang nu gratis vijf tips voor netwerken naar je nieuwe baan met Linkedin | Computaal LinkedIn Trainingen

Ontvang nu gratis vijf tips voor netwerken naar je nieuwe baan met Linkedin

Dankzij de tips die ik geef op mijn blog en in mijn workshops heb je een ijzersterk Linkedinprofiel: je wordt goed gevonden. Gefeliciteerd! Maar wat nou als je niet alleen wil afwachten tot je gevonden wordt, maar ook zelf actief naar werk wil gaan zoeken? Want je wil gewoon zo snel mogelijk nieuw werk. Je schakelt natuurlijk je netwerk in, maar dat is nog niet zo groot… Je zoekt op Linkedin, maar vindt weinig en dat ontmoedigt je.

Daarom heb ik Hanneke Dijkman van New Options for Professionals gevraagd uit te leggen hoe je je netwerk uitbreidt met Linkedin. Hanneke is een ervaren loopbaancoach voor professionals en managers en heeft veel ervaring met het leren aan werkzoekenden hoe ze Linkedin actief kunnen gebruiken. Zie de vele aanbevelingen op haar Linkedin profiel.

Met haar Vijf tips kun je een groter netwerk opbouwen dat je helpt om vacatures te vinden. Een netwerk van mensen die werken in de functies en organisaties waar jij ook zou willen werken. Zodat je gemakkelijker werk vindt dat naar je zin is.

Logo New Options for Professionals

Bekijk nu meteen de video Vijf tips voor netwerken naar je nieuwe baan via Linkedin waarin ik Hanneke vraag hoe werkzoekenden LinkedIn het beste kunnen gebruiken om hun netwerk uit te breiden om hun nieuwe baan te vinden. Ze geeft in deze video helder en rustig uitleg.

Hanneke legt de nadruk op zelf vinden, waarmee ze mensen de kennis en de mogelijkheid geeft het heft in eigen hand te nemen. En dat doet ze uitstekend! Klik op deze link en bekijk de video: het is een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar werk.

 

Over Guido Makor

“Door middel van advies en trainingen help ik organisaties en particulieren om de volle potentie van LinkedIn te ontdekken en die kennis aan te wenden om zichzelf en hun bedrijf verder te professionaliseren.
Een van de uitspraken die je mij kunt horen doen in mijn workshops en trainingen is “LinkedIn is een meester in het verbergen van functionaliteit“. Ik help je die verborgen schatten van LinkedIn op te graven. De buit is voor jou.

Ben je marketeer, salesprofessional of zelfstandig ondernemer, download dan mijn e-book ‘SUCCESVOL KLANTEN WERVEN | B2B Leadgeneratie met LinkedIn’ voor meer tips voor een efficiënt en effectief gebruik van LinkedIn.”

Laat een reactie achter