Warning: Constant WP_DEBUG already defined in /customers/6/a/a/computaal.nl/httpd.www/wp-config.php on line 99 Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /customers/6/a/a/computaal.nl/httpd.www/wp-config.php on line 104 Nieuwe LinkedIn functie: voeg nu ook jouw vaardigheden toe aan je profiel | Computaal LinkedIn Trainingen

Nieuwe LinkedIn functie: voeg nu ook jouw vaardigheden toe aan je profiel

Skills, het Engelse woord voor vaardigheden. Sinds kort is het mogelijk op LinkedIn aan te geven wat jouw specifieke vaardigheden zijn in een aparte sectie in je profiel.

Skills zijn dus verschillend – of deels verschillend – van de trefwoorden die je onder ‘Experience‘ hebt opgenomen. In een artikel op hun blog over LinkedIn skills schrijft Peter Skomoroch, product manager en ‘Sr. Data Scientist’ van LinkedIn: “Om te slagen in de kenniseconomie is het tegenwoordig van cruciaal belang om uw vaardigheden te presenteren en om een uitgebreid netwerk op te bouwen van mensen die beschikken over de expertise die u nodig heeft om de klus te klaren.

‘Skills’ toevoegen aan je profiel

Hoe kun je er gebruik van maken? Ga naar www.linkedin.com/skills. Hier kun je je jouw vaardigheden opzoeken, zoeken naar gerelateerde vaardigheden en deze daarna toevoegen aan je profiel.

Zo voeg je je Skills toe aan je LinkedIn profiel

Hier voeg je je 'Skills toe aan je LinkedIn profiel: http://www.linkedin.com/skills/


Een leuke extra functionaliteit is dat meteen iedereen getoond wordt die in de door jou gekozen categorie hoog scoort in LinkedIn, naast locaties waar deze vaardigheid het meest voorkomt, aanverwante bedrijven, relevante banen, en groepen waar je kunt communiceren met gelijkgestemde professionals.
Dat het hier om een betaversie gaat, is dan weer te zien aan feit dat Barack Obama getoond als voorbeeld van een ‘writing professional’…

Er moet nog wat aan gesleuteld worden, maar al met al is dit een nieuwe functionaliteit waar ik het voordeel wel van zie. Ik zou zeggen: ‘check it out’ (of kom naar een van mijn volgende LinkedIn workshops en krijg 50 euro korting – aanbod was geldig tot april 2011)!.

Over Guido Makor

“Door middel van advies en trainingen help ik organisaties en particulieren om de volle potentie van LinkedIn te ontdekken en die kennis aan te wenden om zichzelf en hun bedrijf verder te professionaliseren.
Een van de uitspraken die je mij kunt horen doen in mijn workshops en trainingen is “LinkedIn is een meester in het verbergen van functionaliteit“. Ik help je die verborgen schatten van LinkedIn op te graven. De buit is voor jou.

Ben je marketeer, salesprofessional of zelfstandig ondernemer, download dan mijn e-book ‘SUCCESVOL KLANTEN WERVEN | B2B Leadgeneratie met LinkedIn’ voor meer tips voor een efficiënt en effectief gebruik van LinkedIn.”

Laat een reactie achter