Warning: Constant WP_DEBUG already defined in /customers/6/a/a/computaal.nl/httpd.www/wp-config.php on line 99 Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /customers/6/a/a/computaal.nl/httpd.www/wp-config.php on line 104 e-book 'Succesvol klanten werven | B2B Leadgeneratie met LinkedIn' | Computaal LinkedIn Trainingen

Nieuw e-book van Computaal: Succesvol klanten werven | B2B Leadgeneratie met LinkedIn

Veel ondernemers en managers halen niet het volle potentieel uit LinkedIn en zetten deze tool daardoor te weinig effectief in voor hun organisatie. Voor sales- en marketingmensen kan LinkedIn het verschil maken voor leadgeneratie. Als zij LinkedIn niet ten volle benutten, dan missen ze (zakelijke) kansen en daardoor omzet.

De inhoud van dit e-book is gebaseerd op de ervaringen die ik als trainer heb opgedaan en op regelmatig terugkerende vragen van deelnemers aan mijn trainingen.
Het zal je inzicht geven in hoe je LinkedIn effectief kunt gebruiken, zodat je na het lezen ervan beter in staat bent LinkedIn succesvol in te zetten voor je organisatie.

GRATIS e-book 'SUCCESVOL KLANTEN WERVEN | B2B Leadgeneratie met LinkedIn'

GRATIS e-book ‘SUCCESVOL KLANTEN WERVEN | B2B Leadgeneratie met LinkedIn’

75% van de B2B inkopers gebruiken social media om aankoopbeslissingen te nemen.

95% van de beslissers binnen bedrijven verwachten nieuwe of andere inzichten van hun salesprofessionals.

Het is 5x zo waarschijnlijk dat prospects afspreken met een salesprofessional via een warme introductie dan via koud contact.

(bron: LinkedIn)

Download mijn e-book: Succesvol Klanten Werven met LinkedIn

Voor wie is het e-book bedoeld?

Ben je marketeer of salesprofessional, zelfstandig ondernemer of een van de beslissers binnen je organisatie, dan beschik je ongetwijfeld over een LinkedIn account. Dit e-book is bedoeld om je te laten zien hoe je LinkedIn nog effectiever kunt gebruiken voor jouw organisatie.

Wat dit e-book je leert

Dit e-book leert je hoe je LinkedIn kunt gebruiken om je klantenkring uit te breiden. LinkedIn biedt daarvoor veel mogelijkheden. Een aantal interessante mogelijkheden en onderdelen vergt enig graafwerk. In dit e-book lees je waar je ze kunt vinden en hoe je ze optimaal benut.

Tijdens een onaangekondigd telefonisch salesgesprek heb je 70% meer kans op een afspraak wanneer je in dezelfde LinkedIn groep zit als je prospect, dan wanneer je niet in dezelfde groep zit (bron: insidesales.com)

Een aantal onderwerpen uit het e-book

  • Hoe je LinkedIn groepen gebruikt om meer afspraken te maken
  • Het zakelijk belang van LinkedIn gebruik
  • Onderzoek voor actieve leadgeneratie
  • Hoe je je organisatie laat groeien met LinkedIn
  • Plan van Aanpak
  • Beschikbare tools binnen LinkedIn
  • LinkedIn als leadgenerator
Download mijn e-book: Succesvol Klanten Werven met LinkedIn

Over Guido Makor

“Door middel van advies en trainingen help ik organisaties en particulieren om de volle potentie van LinkedIn te ontdekken en die kennis aan te wenden om zichzelf en hun bedrijf verder te professionaliseren.
Een van de uitspraken die je mij kunt horen doen in mijn workshops en trainingen is “LinkedIn is een meester in het verbergen van functionaliteit“. Ik help je die verborgen schatten van LinkedIn op te graven. De buit is voor jou.

Ben je marketeer, salesprofessional of zelfstandig ondernemer, download dan mijn e-book ‘SUCCESVOL KLANTEN WERVEN | B2B Leadgeneratie met LinkedIn’ voor meer tips voor een efficiënt en effectief gebruik van LinkedIn.”

Laat een reactie achter