Warning: Constant WP_DEBUG already defined in /customers/6/a/a/computaal.nl/httpd.www/wp-config.php on line 99 Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /customers/6/a/a/computaal.nl/httpd.www/wp-config.php on line 104 Infographic: 10 Tips voor het Perfecte LinkedIn Profiel | Computaal LinkedIn Trainingen

Infographic: Creating A Killer LinkedIn Profile

Tekst tekst tekst… Het is de essentie van Internet; iedereen zoekt immers via tekst naar bepaalde content!
En toch is tekst niet voor iedereen de meest ideale manier om kennis tot zich te nemen. Infographics kunnen een uitstekend alternatief bieden voor hen die minder goed met tekst en beter met afbeeldingen overweg kunnen. Daarom deel ik bij dezen de nieuwe Infographic van Link Humans met tien tips die bijdragen tot een ideaal LinkedIn profiel.

Deze Infographic verscheen eerder in een blogartikel op het LinkedIn blog.

Over Guido Makor

“Door middel van advies en trainingen help ik organisaties en particulieren om de volle potentie van LinkedIn te ontdekken en die kennis aan te wenden om zichzelf en hun bedrijf verder te professionaliseren.
Een van de uitspraken die je mij kunt horen doen in mijn workshops en trainingen is “LinkedIn is een meester in het verbergen van functionaliteit“. Ik help je die verborgen schatten van LinkedIn op te graven. De buit is voor jou.

Ben je marketeer, salesprofessional of zelfstandig ondernemer, download dan mijn e-book ‘SUCCESVOL KLANTEN WERVEN | B2B Leadgeneratie met LinkedIn’ voor meer tips voor een efficiënt en effectief gebruik van LinkedIn.”

Laat een reactie achter