Warning: Constant WP_DEBUG already defined in /customers/6/a/a/computaal.nl/httpd.www/wp-config.php on line 99 Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /customers/6/a/a/computaal.nl/httpd.www/wp-config.php on line 104 Een miljoen volgers op LinkedIn Pulse! | Computaal LinkedIn Trainingen

Een miljoen volgers op LinkedIn Pulse!

Meer dan 1 miljoen LinkedIn leden volgen Pulse

Meer dan 1 miljoen LinkedIn leden volgen Pulse

Een miljoen volgers op LinkedIn Pulse!

Euh, nou… niet ik dus, maar het kanaal van LinkedIn Pulse zelf: 1.000.000 volgers! Het gebeurde om exact 01:41 vanmorgen vroeg.

Ik was nog even wat mensen aan het uitnodigen die ik die dag bij de MKB Rotterdam Borrel in Rhoon had ontmoet en toen ik bij een van die mensen in haar profiel keek welke groepen en bedrijven zij volgt, viel mijn blik op het aantal volgers dat Pulse op dat moment had: 999.896.

Pulse volgers 999896

LinkedIn Pulse had om 1:17u (am) nog 999.896 volgers
Klik op de afbeelding voor een grotere versie

1.000.001

Een LinkedIn nerd vindt zoiets spannend. Dus, om het grote moment niet te missen, begon ik de pagina te verversen en drukte ik elke paar minuten op de F5 knop. Side note: ik was je dus niet aan het stalken, Anne, het diende een groter doel . . .

Om 01:41 was het grote moment daar, al moet ik toegeven dat ik het ‘moment suprême’ net gemist heb: maar de 1.000.001 volgers waren bereikt. Ik heb de mijlpaal in het onderstaande screenshot vastgelegd.

Pulse volgers 1000001

24 minuten later, om 1:41u (am) had LinkedIn Pulse 1.000.001 volgers
Klik op de afbeelding voor een grotere versie

Pulse = Bloggen = Publiek = Zichtbaarheid

Nu is dit natuurlijk niet zomaar een aardigheidje. Het geeft aan hoe populair Pulse is, het blogplatform van LinkedIn. Mijn eigen blogartikelen worden op Pulse ook beduidend meer gelezen dan op mijn eigen website (of andere websites) en mijn publiek is op Pulse ook meer betrokken via likes, commentaren en het delen van de artikelen.

Wil jij ook gebruik maken van de mogelijkheid om zichtbaarder te worden in LinkedIn? Stel dan de taal van LinkedIn in op Engels. Ga dan naar de Startpagina (Home) en klik aan de bovenkant van de startpagina op  Publish a post.


Training LinkedIn Academy 1 juni 2016Wil jij ook eens kennis maken met een LinkedIn nerd? Dat kan! Op 1 juni 2016 geef ik een training van een hele dag in Theater Cascade.
Kosten: slechts €99,00 excl. BTW, inclusief lunch, drankjes en de training.
Meer weten? Kijk op www.linkedin-academy.nl om je aan te melden!

Over Guido Makor

“Door middel van advies en trainingen help ik organisaties en particulieren om de volle potentie van LinkedIn te ontdekken en die kennis aan te wenden om zichzelf en hun bedrijf verder te professionaliseren.
Een van de uitspraken die je mij kunt horen doen in mijn workshops en trainingen is “LinkedIn is een meester in het verbergen van functionaliteit“. Ik help je die verborgen schatten van LinkedIn op te graven. De buit is voor jou.

Ben je marketeer, salesprofessional of zelfstandig ondernemer, download dan mijn e-book ‘SUCCESVOL KLANTEN WERVEN | B2B Leadgeneratie met LinkedIn’ voor meer tips voor een efficiënt en effectief gebruik van LinkedIn.”

Laat een reactie achter