Dochterondernemingen in de LinkedIn bedrijfspagina alleen voor betalende klanten…?

Dochterondernemingen van LinkedIn staan keurig vermeld op hun LinkedIn bedrijfspagina

Dochterondernemingen van LinkedIn staan keurig vermeld op hun LinkedIn bedrijfspagina

Onlangs kreeg ik een uitstekende vraag van Jacqueline van den Heuvel van Hills Communications. Zij vroeg zich het volgende af: “Op de eigen company page van LinkedIn zag ik dat ze rechtsonderin ‘Affiliated Companies’ vermelden (Linkedin Canada, etc); ik wil eenzelfde opzet maken voor een NV met daaraan gekoppeld de BV’s, maar weet niet hoe ik dat moet doen…?

Het antwoord daarop had ik niet meteen paraat. Binnen LinkedIn is niets dat er op wijst dat dit mogelijk is. Bovendien laat ook de helpfunctie van LinkedIn je hier in het ongewisse.
Het blijkt echter eenvoudiger te zijn dan lijkt:

Natuurlijk gaat het hier om dochterondernemingen van LinkedIn. Dezelfde constructie zie je op de bedrijfspagina van Microsoft, waar de dochterondernemingen Skype en Microsoft Nederland vermeld worden.

Beheerder

Indien jouw bedrijf dochterondernemingen heeft, dan kan de helpdesk van LinkedIn die toevoegen aan de Bedrijfspagina van het moederbedrijf. Enige voorwaarde is dat de indiener van het verzoek niet alleen de beheerder van de Bedrijfspagina van het moederbedrijf is, maar tevens de beheerder van de Bedrijfspagina’s van die dochterondernemingen.

Je hoeft hiervoor géén betaald abonnement te hebben!

Formulier

Om een dergelijk verzoek bij LinkedIn in te dienen kun je het formulier invullen dat je vindt op https://help.linkedin.com/app/ask/path/cpur. Voordat je het formulier opent, is het handig ingelogd te zijn in LinkedIn.

Over Guido Makor

“Door middel van advies en trainingen help ik organisaties en particulieren om de volle potentie van LinkedIn te ontdekken en die kennis aan te wenden om zichzelf en hun bedrijf verder te professionaliseren.
Een van de uitspraken die je mij kunt horen doen in mijn workshops en trainingen is “LinkedIn is een meester in het verbergen van functionaliteit“. Ik help je die verborgen schatten van LinkedIn op te graven. De buit is voor jou.

Ben je marketeer, salesprofessional of zelfstandig ondernemer, download dan mijn e-book ‘SUCCESVOL KLANTEN WERVEN | B2B Leadgeneratie met LinkedIn’ voor meer tips voor een efficiënt en effectief gebruik van LinkedIn.”

Laat een reactie achter