Persbericht: De zin en onzin van Sociale Media

Donderdag 21 april vindt in Buurtcentrum de Fluiter de meetup plaats over ‘De zin en onzin van sociale media’. Vier sprekers geven vanuit hun eigen werkwijze hun visie op het gebruik van sociale media.

De vier sprekers hebben slechts een kwartier om de boodschap over te brengen. Zij hebben een gezamenlijk doel, namelijk de luisteraar overtuigen om mee te doen aan deze hype. Of is het geen hype? Dit komt allemaal ter sprake op deze avond. De werkgebieden van de sprekers variëren van recruitment tot arbeidsomstandighedenwet (ARBO), social media marketing en auditing.

De genodigden bestaan uit ondernemers, werkzoekenden, buurtbewoners en vip genodigden. Na de presentaties gaan we, in real life, netwerken. Er is ruimte om vragen te stellen middels briefjes die in de pauze worden opgeplakt op de #durftevragen wand of via een speeddate met de sprekers. Via de hashtags #durftevragen en #sm2104 worden deze ook op Twitter geplaatst.

Het voornaamste uitgangspunt voor deze avond zal zijn hoe je Sociale Media kunt inzetten voor jezelf om bijvoorbeeld te solliciteren, je product aan te bieden, je evenement te promoten en zo verder.

De presentaties zijn modern, stijl 2.0, innovatief en creatief. De avond is interactief en wordt live uitgezonden via de website http://www.kennismakelaars.nl of via de community van Kennismakelaars op Facebook. Er kan worden ge-chat tijdens de meetup.

Het doel is om de bezoekers IRL (in real life) mee te laten maken hoe sociale media in de praktijk werkt. Voor sommigen zal het een succes zijn en anderen zullen afhaken, omdat ze denken het nooit te zullen gaan gebruiken.

Kennis uitwisselen: daar gaat het om!

Stichting Kennismakelaars is een organisatie die kennisvragers en kennisbieders bij elkaar brengt om kennis te delen en daardoor kennis te vermeerderen. Door de mix van diverse sociale lagen (ondernemers, werkzoekenden en lokale organisaties) is het mogelijk om dit in de praktijk te brengen. Niet alleen via een cursus of workshop, maar ook door avonden te organiseren waar mensen elkaar ontmoeten die elkaar anders nooit zouden ontmoeten. Er blijken meer gemene delers te zijn dan men vaak denkt. De gezamenlijke interesse geeft een ideale mix in de sociale cohesie. Naast de computercursus LeerIT in je wijk is dit een extra item waar op wordt geïnvesteerd. Stichting Kennismakelaars gelooft in ontmoeten.


Onderwerp: Social Media: eens/oneens?
Plaats: Buurtcentrum de Fluiter, Wiekslag 3 2903VA Capelle aan den IJssel
Wanneer: Donderdagavond 21 april van 19:00 tot 22:00 (inloop vanaf 18:30)

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Bel voor informatie met 0641900175 of stuur een e-mail aan info@kennismakelaars.nl.

Over Guido Makor

“Door middel van advies en trainingen help ik organisaties en particulieren om de volle potentie van LinkedIn te ontdekken en die kennis aan te wenden om zichzelf en hun bedrijf verder te professionaliseren.
Een van de uitspraken die je mij kunt horen doen in mijn workshops en trainingen is “LinkedIn is een meester in het verbergen van functionaliteit“. Ik help je die verborgen schatten van LinkedIn op te graven. De buit is voor jou.

Ben je marketeer, salesprofessional of zelfstandig ondernemer, download dan mijn e-book ‘SUCCESVOL KLANTEN WERVEN | B2B Leadgeneratie met LinkedIn’ voor meer tips voor een efficiënt en effectief gebruik van LinkedIn.”

Laat een reactie achter