Warning: Constant WP_DEBUG already defined in /customers/6/a/a/computaal.nl/httpd.www/wp-config.php on line 99 Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /customers/6/a/a/computaal.nl/httpd.www/wp-config.php on line 104 De 5 grootste fouten van zelfstandig ondernemers op Linkedin | Computaal LinkedIn Trainingen

De vijf grootste fouten die zelfstandig ondernemers maken op Linkedin

Logo Marketingmed

Sinds vandaag ben ik officieel gastblogger op Online marketing blog Marketingmed. Marketingmed.nl informeert door middel van kennisartikelen en blogberichten dagelijks over het laatste nieuws, de laatste trends en gebeurtenissen rond social media, Online marketing, SEO en WordPress.

Marketingmed werkt met gastauteurs van diverse gerelateerde bedrijven en/of samenwerkende blogwebsites. Zodoende publiceert Marketingmed DAGELIJKS! de beste content online om alle online ondernemers de juiste informatie te bieden die ze nodig hebben om te groeien op het internet. Met deze informatie kun je sneller inspelen op de ontwikkelingen die vandaag plaatsvinden, zodat je morgen voorop kunt lopen met jouw organisatie.

De vijf grootste fouten van zelfstandig ondernemers op Linkedin
Mijn eerste artikel is ‘De vijf grootste fouten die zelfstandig ondernemers maken op Linkedin‘.

Over Guido Makor

“Door middel van advies en trainingen help ik organisaties en particulieren om de volle potentie van LinkedIn te ontdekken en die kennis aan te wenden om zichzelf en hun bedrijf verder te professionaliseren.
Een van de uitspraken die je mij kunt horen doen in mijn workshops en trainingen is “LinkedIn is een meester in het verbergen van functionaliteit“. Ik help je die verborgen schatten van LinkedIn op te graven. De buit is voor jou.

Ben je marketeer, salesprofessional of zelfstandig ondernemer, download dan mijn e-book ‘SUCCESVOL KLANTEN WERVEN | B2B Leadgeneratie met LinkedIn’ voor meer tips voor een efficiënt en effectief gebruik van LinkedIn.”

Laat een reactie achter