Warning: Constant WP_DEBUG already defined in /customers/6/a/a/computaal.nl/httpd.www/wp-config.php on line 99 Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /customers/6/a/a/computaal.nl/httpd.www/wp-config.php on line 104 De Ultieme Complete Definitieve ‘Cheat Sheet’ voor Afmetingen van Plaatjes op Social Media (infographic) | Computaal LinkedIn Trainingen

De Ultieme Complete Definitieve ‘Cheat Sheet’ voor Afmetingen van Plaatjes op Social Media (infographic)

Soms word je er gek van. En zeker als je geen geheugen hebt voor cijfertjes, dan willen al die verschillende formaten van plaatjes op social media je nog wel eens te veel worden. Daarom heeft LunaMetrics.com besloten alle afmetingen op een rij te zetten en onder te brengen in onderstaande (behoorlijk lange) infographic.

Teaser Cheat Sheet

Afbeelding: INFOGRAPHIC: The Ultimate Complete Final Social Media Sizing Cheat Sheet

 

In het oorspronkelijke artikel op LunaMetrics.com vind je ook een handige tabel met dezelfde afmetingen.

Over Guido Makor

“Door middel van advies en trainingen help ik organisaties en particulieren om de volle potentie van LinkedIn te ontdekken en die kennis aan te wenden om zichzelf en hun bedrijf verder te professionaliseren.
Een van de uitspraken die je mij kunt horen doen in mijn workshops en trainingen is “LinkedIn is een meester in het verbergen van functionaliteit“. Ik help je die verborgen schatten van LinkedIn op te graven. De buit is voor jou.

Ben je marketeer, salesprofessional of zelfstandig ondernemer, download dan mijn e-book ‘SUCCESVOL KLANTEN WERVEN | B2B Leadgeneratie met LinkedIn’ voor meer tips voor een efficiënt en effectief gebruik van LinkedIn.”

Laat een reactie achter