Warning: Constant WP_DEBUG already defined in /customers/6/a/a/computaal.nl/httpd.www/wp-config.php on line 99 Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /customers/6/a/a/computaal.nl/httpd.www/wp-config.php on line 104 Computaal: HootSuite Pro Solution Partner! | Computaal LinkedIn Trainingen

Computaal: HootSuite Pro Solution Partner!

Het is met gepaste trots dat ik mag melden dat Computaal zich sinds 23 augustus 2012 officieel HootSuite Pro Solution Partner mag noemen.

Hootsuite Pro Solution PartnerHootSuite is een social media beheersysteem. Hiermee kunnen bedrijven en organisaties in nauwe onderlinge samenwerking campagnes uitvoeren en beheren, over meerdere sociale netwerken. Dit beheer vindt plaats vanuit een zogenaamd dashboard: een veilig beheersysteem dat wordt geopend vanuit de webbrowser. De belangrijkste sociale netwerken die in HootSuite zijn geïntegreerd zijn Facebook, Twitter, LinkedIn en Google+. Deze worden aangevuld met een ‘suite’ van applicaties om ‘social content’ te beheren, onder meer voor YouTube, Flickr, Instagram, Yammer, Tumblr.

In 2012 bereikte HootSuite de mijlpaal van 4 miljoen gebruikers. Hieronder bevonden zich 79 van de Fortune 100 bedrijven. Naast het web platform dat HootSuite biedt, verschaft 20% van de HootSuite gebruikers zich toegang tot het dashboard via hun mobiele apparaten, waaronder iPhone, Android, Blackberry en iPad. Bovendien biedt HootSuite gelocaliseerde versies van het dashboard in zes talen – Engels, Frans, Italiaans, Japans, Spaans en Portugees.

HootSuite Pro heeft veel voordelen

Betrekken: Optimaliseer je betrokkenheid bij je doelgroep door berichtenstromen met zoekopdrachten aan te maken, berichten vooruit te plannen en alle sociale netwerk profielen te bewaken vanuit een aanpasbaar dashboard via het web en mobiele toepassingen.

Samenwerken: Nodig klanten en collega’s uit deel te nemen aan je social media beheer. Wijs anderen in je organisatie berichten toe die moeten worden opgevolgd en deel berichtenstromen om zo je efficiëntie te vergroten.

Analyseren: Meet je inspanningen met behulp van meer dan 40 sociale analytics modules waarmee je rapporten op maat kunt maken en kunt delen. Of kies uit een van de kant-en-klare sjablonen om snel eenvoudige rapporten te maken.

Veilig: Deel toegang tot je dashboard met teamleden zonder afbreuk te doen aan beveiliging. De machtigingsniveaus voor teams en geavanceerde opties voor het delen zorgen ervoor dat je de controle houdt over je waardevolle sociale profielen en accounts.

 

Meld je nu aan om voor een periode van 30 dagen HootSuite Pro gratis te proberen: http://hootsuite.com/p_6700/pro?d=upgrade

 

Wil je een demonstratie van de mogelijkheden van HootSuite Pro, bel dan voor een afspraak: 0654272012 of mail gmakor@computaal.nl

 

Over Guido Makor

“Door middel van advies en trainingen help ik organisaties en particulieren om de volle potentie van LinkedIn te ontdekken en die kennis aan te wenden om zichzelf en hun bedrijf verder te professionaliseren.
Een van de uitspraken die je mij kunt horen doen in mijn workshops en trainingen is “LinkedIn is een meester in het verbergen van functionaliteit“. Ik help je die verborgen schatten van LinkedIn op te graven. De buit is voor jou.

Ben je marketeer, salesprofessional of zelfstandig ondernemer, download dan mijn e-book ‘SUCCESVOL KLANTEN WERVEN | B2B Leadgeneratie met LinkedIn’ voor meer tips voor een efficiënt en effectief gebruik van LinkedIn.”

Laat een reactie achter