Warning: Constant WP_DEBUG already defined in /customers/6/a/a/computaal.nl/httpd.www/wp-config.php on line 99 Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /customers/6/a/a/computaal.nl/httpd.www/wp-config.php on line 104 Bewerk je LinkedIn profiel op je mobiele apparaat! | Computaal LinkedIn Trainingen

Bewerk vanaf nu je LinkedIn profiel op je mobiele apparaat!

Vandaag kondigde LinkedIn op hun blog aan dat het met de mobiele apps van LinkedIn mogelijk wordt om je profiel te bewerken terwijl je op weg bent. Er is altijd veel vraag geweest naar deze mogelijkheid. Met de nieuwe functionaliteit kun je je foto vervangen, de professionele kopregel (headline) bewerken, vaardigheden wijzigen of een nieuwe positie toevoegen. De nieuwe functionaliteit is ingebouwd in de LinkedIn app voor Android en in de LinkedIn app voor iOS.

Om deze functionaliteit te kunnen gebruiken moest ik trouwens wel eerst de huidige versie verwijderen van mijn Android telefoon (Samsung Galaxy S2) om de laatste versie te kunnen installeren. Het resultaat zie je in onderstaande schermafbeeldingen:

Je LinkedIn profiel bewerken op je telefoon (Android) Je kunt onder meer een nieuwe functie toevoegen Je kunt alle informatie over een positie bewerken, zo ook je functietitel
Van links naar rechts: 1. ‘Edit’ je LinkedIn profiel, 2. Een nieuwe functie toevoegen, 3. Bewerk je functietitel
David Breger, Product manager van LinkedIn, legt in de video hieronder uit hoe eenvoudig het is om je profiel te bewerken:

Over Guido Makor

“Door middel van advies en trainingen help ik organisaties en particulieren om de volle potentie van LinkedIn te ontdekken en die kennis aan te wenden om zichzelf en hun bedrijf verder te professionaliseren.
Een van de uitspraken die je mij kunt horen doen in mijn workshops en trainingen is “LinkedIn is een meester in het verbergen van functionaliteit“. Ik help je die verborgen schatten van LinkedIn op te graven. De buit is voor jou.

Ben je marketeer, salesprofessional of zelfstandig ondernemer, download dan mijn e-book ‘SUCCESVOL KLANTEN WERVEN | B2B Leadgeneratie met LinkedIn’ voor meer tips voor een efficiënt en effectief gebruik van LinkedIn.”

Laat een reactie achter