Warning: Constant WP_DEBUG already defined in /customers/6/a/a/computaal.nl/httpd.www/wp-config.php on line 99 Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /customers/6/a/a/computaal.nl/httpd.www/wp-config.php on line 104 15 Tips voor boeiende bedrijfsupdates op LinkedIn | Computaal LinkedIn Trainingen

15 Tips voor boeiende bedrijfsupdates op LinkedIn

In 2013 zette LinkedIn een powerpoint presentatie op SlideShare.com met 15 tips voor boeiende bedrijfsupdates. Die tips zijn nog steeds relevant. Ik heb de presentatie nu vertaald in het Nederlands:

Inmiddels heeft LinkedIn natuurlijk ook de mogelijkheid om showcasepagina’s aan je bedrijfspagina toe te voegen. Daarover schrijf ik in het artikel ‘Bedrijven maken nog te weinig gebruik van showcasepagina’s – 8 tips voor ondernemers‘.

Hoe gebruik jij bedrijfsupdates? Als je nog aanvullingen hebt op de 15 tips hierboven, laat die dan achter via een reactie.

Over Guido Makor

“Door middel van advies en trainingen help ik organisaties en particulieren om de volle potentie van LinkedIn te ontdekken en die kennis aan te wenden om zichzelf en hun bedrijf verder te professionaliseren.
Een van de uitspraken die je mij kunt horen doen in mijn workshops en trainingen is “LinkedIn is een meester in het verbergen van functionaliteit“. Ik help je die verborgen schatten van LinkedIn op te graven. De buit is voor jou.

Ben je marketeer, salesprofessional of zelfstandig ondernemer, download dan mijn e-book ‘SUCCESVOL KLANTEN WERVEN | B2B Leadgeneratie met LinkedIn’ voor meer tips voor een efficiënt en effectief gebruik van LinkedIn.”

Laat een reactie achter