OVER GUIDO
Ik werd geboren in Curaçao en in mijn jeugd woonde ik onder meer in Nicaragua. Zo leerde ik al vroeg hoe divers mensen kunnen zijn en hoe geweldig dat is!

Mijn moeder was onderwijzeres; als tiener hoorde ik aan de eettafel verhalen van haar over hoe zij met ‘haar’ kinderen omging en hoe zij hen de kennis bijbracht die de basis was voor hun verdere leven. Haar verhalen inspireerden mij en staan aan de basis van mijn liefde voor het geven van trainingen en het overdragen van kennis.

Mijn interesse in computers ontstond midden jaren 80. Via modem en BBS kwam ik terecht bij mijn eerste werkgever. In de daaropvolgende 25 jaar heb ik als IT’er en rasechte ‘nerd’ bij een aantal geweldige bedrijven gewerkt. Verreweg het leukste en meest inspirerende was 3Com. De collegialiteit, de kansen en de waardering die ik daar kreeg voor mijn werk draag ik iedere dag nog mee in mijn hart.

Toen ik in 2008 werkloos werd, koos ik met alle opgedane kennis en ervaring dan ook vrij vlug voor het ondernemerschap. Tegenwoordig help ik anderen om de volle potentie van LinkedIn te ontdekken en die kennis aan te wenden om zichzelf en hun bedrijf verder te professionaliseren.

Een van de uitspraken die je mij kunt horen doen in mijn workshops en trainingen is “LinkedIn is een meester in het verbergen van functionaliteit“. Ik help je die verborgen schatten van LinkedIn op te graven. De buit is voor jou.


© Copyright 2010 – 2017 Computaal | KvK 24477407 | Algemene voorwaarden (.pdf) | Disclaimer