Wat voor workshop zoek je?

Ik zoek een workshop over LinkedIn voor:

Interactie in groepsverband of 1-op-1

Alle workshops die ik geef zijn interactief, zowel in grotere groepen als in kleine groepen. De garantie die ik geef is dat je na een training LinkedIn kunt inzetten om je doelen te verwezenlijken, als bedrijf, als werknemer of als werkzoekende.

Ik geef trainingen in groepsverband, bij bedrijven in-house of in verschillende trainingsruimten in of in de omgeving van Rotterdam. De 1-op-1 trainingen geef ik in mijn eigen workshopruimte aan huis of bij jou op kantoor of thuis.


Ik zoek een workshop over LinkedIn voor mijn bedrijf. WIJ WILLEN:

Ik zoek een workshop over LinkedIn voor onze werknemers. WIJ WILLEN:


Ik ben zelfstandig ondernemer. IK WIL:

Ik ben op zoek naar werk. IK WIL:
Design: G.Makor | © Copyright 2010 – 2017 Computaal | KvK 24477407 | Algemene voorwaarden (.pdf) | Disclaimer