Nieuwe workshops op computaal.nl

De nieuwe workshops en trainingen van Computaal. Klik op de afbeelding om naar de pagina te gaan en je keuze te maken...

De nieuwe workshops en trainingen van Computaal. Klik op de afbeelding om naar de pagina te gaan en je keuze te maken…

Het nieuwe overzicht met trainingen van Computaal staat nu online, duidelijk gerangschikt en met heldere keuzemogelijkheden.

Kijk op computaal.nl/trainingen-en-workshops/ voor een overzicht van alle workshops en trainingen die beschikbaar zijn of kies Trainingen in het menu.

Vind je onverhoopt niet de trainingen waar je naar op zoek bent? Stuur dan een mail en vraag naar de mogelijkheden.
Guido legt uit

Over Guido Makor

“Door middel van advies en trainingen help ik organisaties en particulieren om de volle potentie van LinkedIn te ontdekken en die kennis aan te wenden om zichzelf en hun bedrijf verder te professionaliseren.
Een van de uitspraken die je mij kunt horen doen in mijn workshops en trainingen is “LinkedIn is een meester in het verbergen van functionaliteit“. Ik help je die verborgen schatten van LinkedIn op te graven. De buit is voor jou.

Ben je marketeer, salesprofessional of zelfstandig ondernemer, download dan mijn e-book ‘SUCCESVOL KLANTEN WERVEN | B2B Leadgeneratie met LinkedIn’ voor meer tips voor een efficiënt en effectief gebruik van LinkedIn.”

Helaas, je kunt niet (meer) reageren op dit artikel.

Design: G.Makor | © Copyright 2010 – 2017 Computaal | KvK 24477407 | Algemene voorwaarden (.pdf) | Disclaimer